Telekomunikacije-tehnologija i tržište - Alen Bažant, Željka Car, Gordan Gledec, Dragan Jevtić, - 2.627,78 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Telekomunikacije-tehnologija i tržište - Alen Bažant, Željka Car, Gordan Gledec, Dragan Jevtić,

Telekomunikacije-tehnologija i tržište - Alen Bažant, Željka Car, Gordan Gledec, Dragan Jevtić,

2.627,78 RSD

autor: Alen Bažant, Željka Car, Gordan Gledec, Dragan Jevtić, Gordan Ježić, Marijan Kunštić, Ignac Lovrek, Maja Matijašević, Branko Mikac, Zoran Skočir
broj stranica: 270
godina izdanja: 2007
vrsta uveza: meki
dimenzije knjige širina i visina: 17x24
jezik: hrvatski

Telekomunikacije, kao ključna sastavnica informacijske i komunikacijske tehnologije, pretpostavka su svih gospodarskih i društvenih aktivnosti, a ujedno su i same važna gospodarska aktivnost. Već su u uvodnom poglavlju ove knjige obrađena temeljna obilježja telekomunikacijskog tržišta, vrijednosni lanac informacijske i komunikacijske tehnologije i mreža kao njegov središnji element, te sudionici na telekomunikacijskom tržištu i postavke regulatornog okvira koji uređuje tržišne odnose. Uz opće pokazatelje razvijenosti telekomunikacijskog tržišta, obrađene su osnovne značajke tržište fiksne govorne telefonske usluge, fiksne podatkovne usluge, pokretne telefonske usluge i usluge kabelske televizije, metodologijom koja se primjenjuje u Europskoj uniji. Daljnja poglavlja razrađuju pojedine dijelove tržišta, a dva završna bave se sigurnošću i privatnošću te pristupom oblikovanju poslovnog modela. Ova je knjiga usmjerena na odnos tehnologije i tržišta u telekomunikacijama i kao takva namijenjena studentima diplomskog i poslijediplomskog studija koji raspolažu temeljnim znanjima o telekomunikacijama i informatici, te poslijediplomskom obrazovanju stručnjaka koji djeluju u području telekomunikacija.

Dodaj u korpu: