Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Vodič kroz psihološke krizne intervencije u zajednici - 5.953,84 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Vodič kroz psihološke krizne intervencije u zajednici

Psihološka prva pomoć nakon kriznih događaja - Vodič kroz psihološke krizne intervencije u zajednici

5.953,84 RSD

Autor: Lidija Arambašić
Broj stranica: 460
Godina izdanja: 2012 
Vrta uveza: 
Dimenzije: 17,5 x 24,5
Jezik: hrvatski

"Mnoge krizne intervencije prikazane su u cijelosti, međutim, posebno vrijedan doprinos ove knjige nije samo dokumentiranje dosadašnjih iskustava, nego i njihovo sistematiziranje i deriviranje pravila i poučaka."
(iz recenzije Jasenke Pregrad)

"…prva knjiga ove vrste kod nas i jedna od rijetkih u Europi koja se ovako temeljito bavi provedbom psiholoških kriznih intervencija u zajednici... neophodan vodič za sve stručnjake pomagačkih zanimanja koje ova problematika zanima, koji se njome bave ili je žele ugraditi u svoje daljnje djelovanje."
(iz recenzije Brune Proface)

"Autorica opisuje borbu stručnjaka-dobrovoljca, a napose vlastitu borbu za uvođenje kriznih intervencija u sustav, počevši od tzv. četverogodišnje ilegale do prvih kriznih intervencija provedenih uz potporu ministarstava, sve do danas, kada se još uvijek borimo za status unutar sustava koji bi se trebao brinuti o ljudima pogođenim tragedijama i zajednicama u stanju krize."
(iz recenzije Branke Starc)