Priručnik za nastavnike uz udžbenik i zbirku zadataka Matematika 1 - 1.015,06 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Priručnik za nastavnike uz udžbenik i zbirku zadataka Matematika 1

Priručnik za nastavnike uz udžbenik i zbirku zadataka Matematika 1

1.015,06 RSD

autor: Branimir Dakić, Neven Elezović
broj stranica: 138
godina izdanja: 2006
vrsta uveza: meki
dimenzije knjige širina i visina: 17 x 24 cm
jezik: hrvatski


Ovaj je Priručnik namijenjen nastavnicima matematike koji u svojem radu koriste udžbenički komplet (1. dio, 2. dio) Branimira Dakića i Nevena Elezovića za 1. razred gimnazija.
Radi lakšeg snalaženja ovaj je priručnik pisan tako da prati cjeline u udžbeniku. Za svaku cjelinu dana je kraća uputa o svrsi o kojoj će u nastavku biti više riječi.
Raspored grade, tzv. plan rada, na početku Priručnika, naš je prijedlog. U pojedinom stupcu naveden je broj sati predviđen za svaku manju cjelinu. Stupci se odnose na programe koji pokrivaju udžbenik i ovaj Priručnik: opću (plus jezičnu i klasičnu) gimnaziju te prirodoslovno-matematičku gimnaziju (u tom poretku). Sigurno je da će se tu i tamo pojaviti odstupanja uzrokovana raznim razlozima, od potrebe da se detaljnije obrade važni dijelovi gradiva ako su predznanje i prosječne matematičke sposobnosti upitne, preko gubitka određenog broja sati, nebitno iz kojih razloga, pa sve do rasporeda blagdana i školskih praznika. Satnice su usklađene s udžbenikom i pretpostavlja se da je uz njezino pridržavanje čitav program moguće realizirati u cjelini.