Poslovno dopisivanje - Na hrvatskom i engleskom - 4.882,88 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Poslovno dopisivanje - Na hrvatskom i engleskom

Poslovno dopisivanje - Na hrvatskom i engleskom

4.882,88 RSD

autor: Birgit Abegg, Michael Benford
broj stranica: 398
godina izdanja: 2008.
vrsta uveza: tvrdi uvez
dimenzije knjige širina i visina: 16 x 22 cm
jezik: hrvatski

Na jednostavan, brz i siguran način komunicirajte s vašim partnerima, strankama, dobavljačima i naručiteljima na hrvatskom ili engleskom jeziku putem pisma, telefaksa ili elektronske pošte.

Ova knjiga vam nudi gotove matrice upita, ponuda (odgovora na upit i opće ponude), referencija, uvjeta isporuke, narudžba i njihovog izvršenja, odstupanja u isporuci, reklamacije, zastupanja i komisijski posao, posebne prigode (pozivi, otvaranje prodavaonice, termini posjeta i sl.), hotelsku korespondenciju, dopise u bankarstvu, marketingu i poslovima oglašavanja, pisma preporuke i prijave na natječaj, pisma o namještenju i otkaze te pisma vezana uz distribuciju.

Zahtjevnijim korisnicima knjiga također daje 4000 gotovih rečenica koje se mogu kombinirati s već postojećim formama ili ih se može koristiti za sastavljanje novih dopisa.
Poslovno dopisivanje na hrvatskom i engleskom sadrži i mnoštvo dodatnih informacija poput mjernih jedinica, oznaka zemalja i sl.

Ova knjiga, nastala u suradnji s jednim od najpoznatijih izdavača jezične literature i rječnika (Langenscheidt), svakome je nezaobilazni priručnik.

Dodaj u korpu: