Poslovne komunikacije - 4.226,49 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Poslovne komunikacije

Poslovne komunikacije

4.226,49 RSD

autor: Michael J. Rouse, Sandra Rouse
broj stranica: 287
godina izdanja: 2005.
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 16x23 cm
jezik: hrvatski

Knjiga Michaela i Sandre Rouse Poslovne komunikacije: Kulturološki i strateški pristup povezuje teorijsko znanje o komunikacijama s praktičnim komuniciranjem. Autori nam kroz modele i primjere strateškog komuniciranja pokazuju put prema elaboriranju vlastite strategije komunikacije. Knjiga objašnjava kako oblikovati komunikacijsku strategiju, kako tu strategiju provesti za pisane, usmene i vizualne oblike komuniciranja, te kako komunicirati u različitim situacijama. Na svakoj se od tih razina povezuje teorija i praksa komuniciranja na taj način da se spaja razumijevanje s primjenom i pokazuje kako upotrijebiti strategije komunikacije za poboljšanje umijeća komuniciranja u poslovnom, akademskom i privatnom životu.
Michael J. Rouse predaje korporacijsku strategiju i poslovne komunikacije na De Montfort University. Ima veliko iskustvo kao poslovni savjetnik u privatnom i javnom sektoru, te kao predavač u više poslovnih škola u svijetu.
Sandra Rouse predaje komunikacije i kulturnu antropologiju na nekoliko britanskih i kanadskih sveučilišta.

"Knjiga može poslužiti kao izvrstan uvod u studij poslovnih komunikacija, a može dobro doći stručnjacima u području upravljanja, odnosa s javnošću, menedžerima, novinarima i svima kojima su potrebna sustavna i praktično upotrebljiva znanja o komunikaciji i komuniciranju."
Prof. dr. Mario Plenković

Dodaj u korpu:Novo za August