Otpjevajte svoju najvišu notu - 2.701,28 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Otpjevajte svoju najvišu notu

Otpjevajte svoju najvišu notu

2.848,29 RSD  2.701,28 RSD
Popust: 5%

autor: Beverly Sallee
broj stranica: 172
godina izdanja:
vrsta uveza:
dimenzije knjige širina i visina:
jezik: hrvatski

To nije knjiga o glazbi – to je knjiga kojom ćete pjevati svoju Pjesmu uspjeha! Beverly Sallee međunarodno je priznata poslovna žena, motivacijska govornica i glazbenica. Autorica preko glazbenog motiva daje osnovna načela za ostvarenje skladnog, ispunjenog i radosnog života.
U knjizi opisuje, kako uspešno živjeti. Na osnovi osobnih iskušenja i s pomoću glazbenih metafora Salleejeva razlikuje 7 ključnih načela za uravnoteženo, ispunjeno i radosno življenje: djelovanje, sklad, čestitost, energija, usredotočenost te davanje i rast..
Nitko se ne rađa uspješan, ipak sa odlučnošću i fokusom svatko može doseći svoj cilj, ako se obveže i naporno radi za njegovo ostvarenje.

Knjiga je »simfonija zamisli i rješenja«, koja vam pomažu da biste mogli postati čvrsti stup ljubaznosti, vjere, poštovanja, nježnosti i zadovoljstva, a namijenjena je svima – koristit će tako vama i vašem partneru ili partnerici tako i vašoj djeci. Također je namijenjena poslovnjacima, direktorima, službenicima kojima će omogućiti da kroz 7 točaka prepoznaju nove prilike i ostvare postavljene ciljeve.