Osnove procjenjivanja WISC-om-IV + CD - 6.431,62 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Osnove procjenjivanja WISC-om-IV + CD

Osnove procjenjivanja WISC-om-IV + CD

6.431,62 RSD

autor: David P. Flanagan, Alan S. Kaufman
broj stranica: 568
godina izdanja: 2011
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 17,5 x 24,5 cm
jezik: hrvatski

Urednica hrv.izdanja: Slavka Galić

 

Prijevod:

dr.sc. Ivana Hromatko

mr.sc. Marija Stamać

dr.sc. Andrea Vranić

Recenzije:

doc.dr.sc. Slavka Galić

Krunoslav Matešić ml., prof. psih.

 

U osnovama procjenjivanja WISC-om-IV, drugo izdanje, primjenjuje se nov i proširen, u teoriji utemeljen, pristup interpretaciji najnovijeg izdanja WISC-a te daje početnicima i iskusnim kliničarima razumljive i jasne smjernice za primjenu, bodovanje i interpretaciju najnovijeg izdanja Wechslerova testa inteligencije za djecu WISC-IV.


Knjiga je osmišljena kao pomoć prezaposlenim stručnjacima koji rade u području mentalnog zdravlja da steknu znanje i vještine potrebne za optimalno korištenje glavnih psiholoških instrumenata za procjenjivanje. Drugo izdanje uključuje i CD-ROM, s programom jednostavnim za korištenje, koji automatizira sada proširen i u teoriji utemeljen sustav interpretacije WISC-a-IV. Osnove procjenjivanja WISC-om-IV nedvojbeno su najvažnije sredstvo stjecanja znanja, a time i praktičnih informacija o korištenju testa, uključujući i informacije o značajnim snagama i slabostima ovog testa te savjete vrijedne za kliničku primjenu.

Iz sadržaja: Uvod i pregled; Kako primijeniti WISC-IV; Kako bodovati WISC-IV; Kako interpretirati WISC-IV; Snage i slabosti WISC-a-IV; Klinička primjena: Pregled istraživanja WISC-om-IV na specijalnim grupama i procjena na populacijama niske incidencije; Klinička primjena: Procjena nadarenih, osoba s poteškoćama učenja, te kulturalno i jezično različitih populacija; Integrirani WISC-IV; Ilustrativne studije slučaja.