Ortodontska i kirurška terapija impaktiranih zubi - Kokich, Vincent G. / Mathews, David P. - 8.505,00 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Ortodontska i kirurška terapija impaktiranih zubi - Kokich, Vincent G. / Mathews, David P.

Ortodontska i kirurška terapija impaktiranih zubi - Kokich, Vincent G. / Mathews, David P.

8.505,00 RSD

autor: Kokich, Vincent G. / Mathews, David P.

broj stranica: 188

broj fotografija: 590

godina izdanja:

vrsta uveza: meki uvez

jezik: hrvatski

Opis:

Iako se doktori dentalne medicine u praksi često susreću s impaktiranim zubima, još uvijek ne postoji sveobuhvatni prikaz impakcija s detaljima kirurške i ortodontske terapije takvih zubi. Ova je knjiga nastala na temelju četrdesetogodišnjeg iskustva nedvojbeno jednog od najboljih svjetskih ortodonata i njegovog uvaženog kolege parodontologa. Knjiga vrlo detaljno prikazuje sve vrste impakcija, uključujući gornje sjekutiće, gornje očnjake (palatinalnu i labijalnu impakciju), donje očnjake, pretkutnjake i donje kutnjake.

U svakom se poglavlju detaljno obrađuje dijagnostika i potpuna terapija pojedinačne impakcije. Na kraju se nalazi i poglavlje u kojemu su prikazane komplikacije i neuspjele terapije s jasnim objašnjenjima terapeutskih pogrešaka i uputama kako ih izbjeći u sličnim situacijama.

Ovo je idealan suvremen i aktualan klinički priručnik za svakog doktora dentalne medicine, ujedno i prikladna posveta Dr. Kokichu čiji će se utjecaj na području ortodoncije osjećati i u godinama koje dolaze.Kupac ovog dela je takođe kupio i ...