Organizacija velikih poduzeća - 5.310,68 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Organizacija velikih poduzeća

Organizacija velikih poduzeća

5.310,68 RSD

autor: grupa autora, urednik: Lovorka Galetić
broj stranica: 597
godina izdanja:
vrsta uveza: meki
dimenzije knjige širina i visina: 20 × 24,8 cm
jezik: hrvatski

Knjiga ORGANIZACIJA VELIKIH PODUZEĆA predstavlja značajno djelo u kojemu autori tretiraju relevantna pitanja suvremene organizacije poduzeća,koja su predmet izučavanja ne samo studenata na preddiplomskom,diplomskim i posljediplomskim studijima,već su u fokusu interesa i drugih-sadašnjih i budućih menadžera,onih koji bi htjeli biti uspješni menadžeri,kao i svih onih koje na bilo koji način ova problematika tangira.


Ovako obrađna predmetna materija u knjizi osigurava da se postignu postavljeni znanstveni ciljevi te da se ova složena problematika obogati novim spoznajama iz područja organizacije i menadžmenta velikih poduzeća. Isto tako za očekivati je da će rezultati istraživanja ponuditi modele optimalne organizacijske strukture i organizacije menadžmenta velikih poduzeća. Sve to čini značajan znanstveni doprinos koji bi imala ova knjiga u kojoj su autori prezentaciju rezultata svojih istraživanja izveli uz veoma prikladan pristup.
Taj njihov pristup obradi ove kompleksne materije garancija je da će ova knjiga biti dobro shvaćena i prihvaćena ne samo od znanstveno-strućne već i šire javnosti.

Knjiga se bavi vrlo aktualnom problematikom u evropskim i svijetskim razmjerima-kako organizirati rad velikih poduzeća za postizanje njihovog preživljavanja i razvoja u duljem periodu u uvjetima svjetske ekonomske krize.Vrlo znalački autori vode čitaoce do teoretskih pretpostavki neophodnih za razumjevanje organizacije velikih poduzeća do konkretnih pitanja djelovanja i rada velikih poduzeća u Hrvatskoj. Knjiga donosi niz novih spoznaja ,omogućava razumjevanja sadašnje prakse rada velikih poduzeća ,pobuđuje znatiženju i čita se sa uživanjem.