Nautical Pilot to the Croatian Adriatic - 4.211,79 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Nautical Pilot to the Croatian Adriatic

Nautical Pilot to the Croatian Adriatic

10.529,48 RSD  4.211,79 RSD
Popust: 60%

autor: Mladen Šutej, Mladen Gerovac, Darko Stipaničev, Damir Miloš, Milan Ilić
broj stranica:527
godina izdanja: 2006.
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 20x28 cm
jezik: engleski

Nautički peljar hrvatskog Jadrana urednika Mladena Šuteja, svjetski poznatog hrvatskog nautičara, na 528 stranica te 420 karata i više od 500 fotografija snimljenih iz zraka predstavlja cijelo područje hrvatske obale iz nautičkog kuta. U ovome peljaru hrvatski je Jadran prikazan vrlo funkcionalno i pregledno – kroz 264 glavne luke, marine i uvale o kojima osim opširnih informacija o prilazu, sidrištima, vezovima, lučkim komunikacijama, podataka o svjetionicima i navigaciji, benzinskim crpkama, opskrbljenosti i zanimljivostima čitatelj može pronaći i fotografije i karte manjih luka i sidrišta u njihovoj neposrednoj blizini.
Nautički peljar hrvatskog Jadrana od sličnih se izdanja izdvaja po činjenici da je za potrebe njegove pripreme organizirano kompletno fotografiranje Jadrana tako da je svaka lokacija u peljaru popraćena fotografijama snimljenima iz zraka.
Ove visokokvalitetne fotografije na kojima je ucrtan
i put uplovljavanja u luku ili uvalu nautičarima omogućuju da samu luku točno vizualno predoće i unaprijed isplaniraju ulazak u nju.
Nautički peljar hrvatskog Jadrana od velike je koristi za sve nautičare, nautičke turiste te iznajmljivaće plovila, ali i za sve one koji se to tek spremaju postati, odnosno koji žele upoznati raznolikost hrvatskog Jadrana.

Dodaj u korpu: