Kardiopulmonalna reanimacija uz uporabu automatskoga vanjskoga defibrilatora - Silvija Hunyadi-Antič - 551,28 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Kardiopulmonalna reanimacija uz uporabu automatskoga vanjskoga defibrilatora - Silvija Hunyadi-Antič

Kardiopulmonalna reanimacija uz uporabu automatskoga vanjskoga defibrilatora - Silvija Hunyadi-Antič

551,28 RSD

autor: Silvija Hunyadi- Antičević
broj stranica:26
godina izdanja:2013.
vrsta uveza:meki
dimenzije knjige(širina i visina):14,5*21 cm
jezik: hrvatski

Pred Vama je prvi hrvatski prijevod Priručnika za tečaj kardiopulmonalne reanimacije uz uporabu automatskoga vanjskoga defibrilatora (KPR/AVD) Europskog vijeća za reanimatologiju (ERC). Sadržaj ovog Priručnika usklađen je s aktualnim smjernicama ERC-a iz 2010. godine, koje je prihvatilo i Hrvatsko društvo za reanimatologiju HLZ-a (CroRC).
Ovaj Priručnik prihvaćen je i kao udžbenik Sveučilišta u Zagrebu i namijenjen je liječnicima, medicinskim sestrama i drugim zdravstvenim djelatnicima koji su rjeđe u prilici za zbrinjavanje iznenadnog srčanog zastoja kao i studentima medicine i sestrinstva.
Također, želja nam je da se ovim Priručnikom koristi što veći broj nezdravstvenih djelatnika i građana te da se u Republici Hrvatskoj osiguraju legalni uvjeti kojima bi se uporaba AVD-a omogućila i laicima, čime bi se povećalo preživljenje i kvaliteta života pacijenata nakon iznenadnog srčanog zastoja. Stoga se nadamo da će tomu pridonijeti ovo kao i sva buduća izdanja ovog Priručnika.

Dodaj u korpu: