Javne financije lokalnih jedinica vlasti (tvrdi uvez) - 5.586,32 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Javne financije lokalnih jedinica vlasti (tvrdi uvez)

Javne financije lokalnih jedinica vlasti (tvrdi uvez)

5.880,34 RSD  5.586,32 RSD
Popust: 5%

autor: Anto Bajo, Jurlina Alibegović
broj stranica: 312
godina izdanja:
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige (širina i visina): 21,0 cm x 26,0 cm
jezik: hrvatski


Riječ je o izvornome znanstvenom djelu koje je suvremenim pristupom velik doprinos proučavanju i analizi tema iz javnih financija, to više što je u Hrvatskoj nedostajala knjiga u kojoj su sustavno obrađene teme s podučja fiskalnih odnosa središnje vlasti i nižih razina vlasti.
prof. dr. sc. Helena Blažić

Djelo ima primarnu znanstvenu i stručnu važnost, posebice zbog očekivane decentralizacije i pristupanja Hrvatske Europskoj uniji.
prof. dr. sc. Vinko Barić

...djelo je izvorni doprinos razvoju ekonomske znanosti i brojne će čitatelje, vjerujem, prije svega pronaći među studentima ekonomije, ali i među brojnim djelatnicima upravnih i financijskih odjela, općina, gradova, županija, komunalnih poduzeća te stalih izvanproračunskih korisnika lokalnih jedinica vlasti.
prof. dr. sc. Branimir Marković

...u ovom djelu nalazimo brojne (uspješne) pokušaje hvatanja u koštac s teorijskim pitanjima financiranja lokalnih jedinica vlasti. Promatrano s tog stajališta, rječ je o djelu u kojemu postoje doprinosi razvoju znanosti veći nego što se od udžbenika očekuje.
prof. dr. sc. Petar Filipić

Dodaj u korpu: