JA U ZRCALU - 2.425,64 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
JA U ZRCALU

JA U ZRCALU

2.554,27 RSD  2.425,64 RSD
Popust: 5%

autor: VIŠNJA BITI
broj stranica: 208
godina izdanja:
vrsta uveza:
dimenzije knjige širina i visina: 17x20 cm
jezik: hrvatski

Novinarka Višnja Biti u svojim je radijskim i televizijskim emisijama s brojnim mamama i tatama razgovarala o tome kako odgajaju svoju djecu. Neki su od njih bili voljni ispričati svoja roditeljska iskustva za ovu knjigu. Tko ih je učio odgoju djece? Jesu li to naučili od svojih roditelja, pročitali u stručnim knjigama ili su ih savjetovali prijatelji? Knjiga sadržava 33 priće roditelja različitih zanimanja, od književnika, krojačice, novinara, preko profesorice, frizerke, glumca do psihologa, glazbenika, lutkarice...Svi se slažu u istome: najljepše je i najteže biti roditelj. Svoje su priće ispričali Dubravka Šuica, Sanja Pilić, Gordana Buljan Flander, Vojo Šiljak, Davor Rocco, Darko Janeš...

IZ RECENZIJA...
Knjiga Višnje Biti Ja u zrcalu nudi zanimljive i raznolike odgovore na uvijek isto pitanje: kako odgojiti dijete? Poput zanimljivih psiholoških pripovijedaka, redaju se neobične ispovijedi ljudi poznatih nam iz javnog života, ali i onih sasvim anonimnih. Svi oni promišljaju odgoj - kako su sami bili odgajani i kako odgajaju svoju djecu.
Dubravka Težak


Bez dara koji se ne da naučiti nemoguće je zakoračiti iza zrcala teme kao što je ova kojom se bavi Višnja Biti. Upravo se to osjeća u svakoj rečenici zapisanoj u knjizi. A to je, treba li uopće reći, neprocjenjivo blago. Ono izdvaja ovakve tekstove i ovakve projekte iz medijske buke koja nas okružuje i čini ih rijetkim i dragocjenim darom svakome tko ih čita.
Irena Plejić Premec


Roditelji su zrcalo u kojemu dijete stalno prima poruke o tome kakvo jest i kakvo bi trebalo biti, kako se uklapa u sliku djeteta koje roditelji žele. Ove su priće zrcalo za roditelje: jesam li roditelj kakvog moje dijete želi? Naime, od svih uloga koje u životu igramo, roditeljstvo nas najjaće obilježi, najviše utjeće na sliku koju imamo o sebi, na naš osobni identitet.
Dubravka Miljković