Istraživanje uzroka požara - Renato Pačelat, Zlatko Zorić - 2.572,65 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Istraživanje uzroka požara - Renato Pačelat, Zlatko Zorić

Istraživanje uzroka požara - Renato Pačelat, Zlatko Zorić

2.572,65 RSD

autor: Renato Pačelat ,Zlatko Zorić
broj stranica: 273
godina izdanja:
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 15 x 23 cm
jezik: hrvatski

Stručni priručnik «Istraživanje uzroka požara» izdanje je kakvo se rijetko sreće jer kumulira dugo i specifično radno iskustvo i znanstveni interdisciplinarni pristup. To je priručnik R. Pačelata, dipl. ing. kem. teh. (Centar za kriminalistička vještačenja – MUP RH) i Z. Zorića, dipl. ing. elektrotehn. (stalni sudski vještak za el. požare i eksplozije) koji popunjava prazninu o specifičnim znanjima i tehnikama istraživanja uzroka požara (zadnje slično izdanje izdano je godine 1972. u Beogradu).
 Priručnik sadrži osnovna poglavlja: Vatra, požar, paljevina; Uzroci nastanka požara; Istraživanje uzroka požara; Metodološke preporuke postupanja na mjestu događaja; Primjeri iz prakse; Abecedni tumač pojmova i literaturna vrela.
 Ovakav priručnik prepoznat će kao nužan svaki stručnjak koji se bavi požarima i njihovom prevencijom jer se, nažalost, najveća znanja stječu iz gorkih iskustava.