Intenzivna medicina - 12.863,23 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Intenzivna medicina

Intenzivna medicina

12.863,23 RSD

autor: Marko Jukić, Vladimir Gašparović, Ino Husedžinović, Višnja Majerić Kogler, Mladen Perić, Josip Žunić
broj stranica: 1325
godina izdanja: 2008.
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 21x27,5 cm
jezik: hrvatski

Intenzivna medicina je multidisciplinarna djelatnost u kojoj sudjeluju liječnici brojnih struka: anesteziolozi, internisti, pedijatri, infektolozi, neurolozi, kirurzi, a sporadično i specijalisti drugih struka.
Ovako zahtjevnom, obimnom poslu i suvremenim stručnim zahtjevima mogli su odgovoriti samo profesionalci koji su čitav radni vijek posvetili liječenju kritično bolesnih pacijenata, kada su vitalno ugroženi, koristeći svoju stručnost, vještine, umijeće, fizičke i mentalne potencijale.
Poglavlja su stručno i znalački odabrana i koncipirana, obuhvaćajući sve oblasti intenzivne medicine i terapije s aspekta suvremene nauke i dostignuća u ovoj oblasti, bogatih vlastitih iskustava autora kliničara, pa udžbenik po obimnosti sadržaja, kvaliteti suvremenosti i umijeću koncipiranja, korištenju relevantne literature ispunjava sve zahtjevnosti suvremenog udžbenika mjerljivog sa sličnim udžbenicima najsuvremenijih zemalja svijeta.
Udžbenik Intenzivna medicina namijenjena je subspecijalistima intenzivne medicine, specijalistima kliničkih grana medicine, liječnicima i studentima u edukaciji i liječenju.

Dodaj u korpu:Novo za February