In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses - 10.088,45 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses

In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses

10.088,45 RSD

autor:Christian Schittich
broj stranica:176
godina izdanja:2006
vrsta uveza:tvrdi
dimenzije knjige širina i visina:
jezik:engleski


Želja za vlastitim domom jedna je od vodećih motivacija za sve koji žele graditi ili kupiti građevine. Kuće u nizovima i dvojni objekti predstavljaju prihvatljivu alternativu pojedinačnim obiteljskim kućama, posebice za mlade obitelji. U vremenu kada su proračuni ograničeni, a troškovi se povećavaju, predstavljaju i razumnu alternativu pojedinačnim obiteljskim kućama, posebno u pogledu njihova korištenja otvorenog prostora. Osim toga, one mogu biti privlačne i kvalitetne što se vidi iz izabranih internacionalnih primjera u novom svesku Detailovog serijala.

Predstavljeni projekti su organizirani prema građevnom materijalu i jasno dokumentiranim planom područja, tlocrtima i povezanim presjecima. Dokumentaciji primjera su dodani i tehnički članci koji pružaju konkretnu pomoć za planere i građevinska poduzeća. Kao dodatak tipološkim analizama gustih pojedinačnih obiteljskih kuća, svezak predstavlja drugačije planiranje i financiranje modela kao i građevne metode i konstrukcije koje osiguravaju uštedu energije s montažnim djelovima.

Prikazane rezidencijalne građevine podijeljene su prema građevnom materijalu te su jasno dokumentirane s tlocrtom područja i etaža kao i pridruženih djelova. Tehnički podaci i specifikacija troškova omogućuju jednostavnu usporedbu projekata osiguravajući graditeljima i arhitektima važne informacija za planiranje.
Uvodni tehnički članci objašnjavaju postupke od nacrta do provedbe nudeći praktičnu potporu i pomoć.

Drvo, čelik, opeka, beton : Usporedba svih projekata s projektnim podacima, tlocrtima etaža i detaljnim nacrtima. Savršeno rješenje za svaki dio zemljišta : 22 internacionalna primjera pružaju prijedloge za planere, arhitekte i građevinare.
Od temelja do krova: Sve potrebne poveznice tijekom projekta u omjeru 1:10.

Dodaj u korpu:Novo za February

21st Century Hotel
21st Century Hotel
9.647,43 RSD
New Country House
New Country House
6.615,38 RSD
Places of the Soul
Places of the Soul
3.399,57 RSD
Children\'s Spaces
Children\'s Spaces
7.809,82 RSD
High - Rise Living
High - Rise Living
4.961,53 RSD
HOUSE PLUS
HOUSE PLUS
5.972,22 RSD
THE HOUSE OF GOD
THE HOUSE OF GOD
4.759,40 RSD
Farmakološki priručnik
Farmakološki priručnik
2.297,01 RSD  2.182,16 RSD
Popust: 5%