In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses - 10.088,45 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses

In Detail: Semi-Detached and Terraced Houses

10.088,45 RSD

autor:Christian Schittich
broj stranica:176
godina izdanja:2006
vrsta uveza:tvrdi
dimenzije knjige širina i visina:
jezik:engleski


Želja za vlastitim domom jedna je od vodećih motivacija za sve koji žele graditi ili kupiti građevine. Kuće u nizovima i dvojni objekti predstavljaju prihvatljivu alternativu pojedinačnim obiteljskim kućama, posebice za mlade obitelji. U vremenu kada su proračuni ograničeni, a troškovi se povećavaju, predstavljaju i razumnu alternativu pojedinačnim obiteljskim kućama, posebno u pogledu njihova korištenja otvorenog prostora. Osim toga, one mogu biti privlačne i kvalitetne što se vidi iz izabranih internacionalnih primjera u novom svesku Detailovog serijala.

Predstavljeni projekti su organizirani prema građevnom materijalu i jasno dokumentiranim planom područja, tlocrtima i povezanim presjecima. Dokumentaciji primjera su dodani i tehnički članci koji pružaju konkretnu pomoć za planere i građevinska poduzeća. Kao dodatak tipološkim analizama gustih pojedinačnih obiteljskih kuća, svezak predstavlja drugačije planiranje i financiranje modela kao i građevne metode i konstrukcije koje osiguravaju uštedu energije s montažnim djelovima.

Prikazane rezidencijalne građevine podijeljene su prema građevnom materijalu te su jasno dokumentirane s tlocrtom područja i etaža kao i pridruženih djelova. Tehnički podaci i specifikacija troškova omogućuju jednostavnu usporedbu projekata osiguravajući graditeljima i arhitektima važne informacija za planiranje.
Uvodni tehnički članci objašnjavaju postupke od nacrta do provedbe nudeći praktičnu potporu i pomoć.

Drvo, čelik, opeka, beton : Usporedba svih projekata s projektnim podacima, tlocrtima etaža i detaljnim nacrtima. Savršeno rješenje za svaki dio zemljišta : 22 internacionalna primjera pružaju prijedloge za planere, arhitekte i građevinare.
Od temelja do krova: Sve potrebne poveznice tijekom projekta u omjeru 1:10.

Dodaj u korpu: