Hrvatsko njemački poslovni rječnik - 2.565,30 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Hrvatsko njemački poslovni rječnik

Hrvatsko njemački poslovni rječnik

6.413,24 RSD  2.565,30 RSD
Popust: 60%

autor: Snježana Rodek
broj stranica: 664
godina izdanja: 2009.
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 17x24 cm
jezik: hrvatski

Hrvatsko-njemački poslovni rječnik sadrži više od 32.000 hrvatskih pojmova, te mnogo više njemačkih, s obzirom na to da mnogim hrvatskim terminima nije pridružen samo jedan njemački ekvivalent nego nekoliko njih.
Rječnik obuhvaća dvadesetak ekonomskih područja: financije, računovodstvo i reviziju, osiguranje, bankarstvo, trgovačko pravo, trgovinu, transport, marketing, turizam, statistiku, matematiku, poslovnu informatiku, ekonomske teorije, opću ekonomiju i drugo.
Ovaj je rječnik, u najnovijem razdoblju hrvatske leksikografije, i najopsežniji strukovni rječnik s hrvatskim jezikom kao ishodišnim, te njemačkim rječnikom kao ciljnim.
Osim što obuhvaća jedinstven i originalan popis hrvatskih natuknica, rječnik u velikoj mjeri pridonosi standardizaciji te terminološkom obogaćivanju hrvatskoga poslovnog jezika.
Namijenjen je ekonomistima i prevoditeljima, studentima i nastavnicima ekonomskih škola i fakulteta, poduzetnicima, menadžerima, te svima onima koji se u profesionalnom radu susreću s ekonomskim i poslovnim izrazima

Dodaj u korpu: