Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski ekonomski rječnik - 10.419,22 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski ekonomski rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski ekonomski rječnik

11.576,91 RSD  10.419,22 RSD
Popust: 10%

autor: Ante Babić
broj stranica: 1200
godina izdanja: 2009.
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige (širina i visina): 17,0 cm x 24,0 cm
jezik: hrvatski i engleski


1. svezak: ENGLESKO-HRVATSKI ekonomski rječnik

2. svezak: HRVATSKO-ENGLESKI ekonomski rječnik

Novo, revidirano i nadopunjeno izdanje englesko-hrvatskog i hrvatsko-engleskog poslovnog rječnika u dva sveska dragocjen je poslovnim ljudima, u vrijeme gotovo svakodnevno novih ekonomskih termina koji prate brojne promjene u poslovnoj teoriji i praksi. Rječnik sadržava više od 10 000 lako razumljivih pojmova i izraza iz svih područja poslovnog života. Rječnik se okrenuo više financijama i poslovanju kao područjima gdje je najviše uočen rast ekonomske aktivnosti i porast zanimanja u proteklim godinama. Važno je napomenuti da u hrvatskom prijevodu prvi izraz uvijek upućuje na najpoželjniji prijevod (po ekonomskom smislu), a ostali navedeni (gdje ih ima) predstavljaju inačice koje se koriste.


Rječnik je namijenjen svim ekonomistima i poslovnim ljudima, studentima i profesorima na ekonomskim fakultetima i školama diljem Hrvatske te ostaloj stručnoj ekonomskoj javnosti koja je u svakidašnjem doticaju sa poslovnim i ekonomskim pojmovima.

Dodaj u korpu: