Construction Materials Manual - 17.089,73 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Construction Materials Manual

Construction Materials Manual

17.089,73 RSD

autor:T. Rosenkranz, M. Fuchs, V. Auch-Schwelk, M. Hegger
broj stranica:280
godina izdanja:2006
vrsta uveza:tvrdi
dimenzije knjige širina i visina:
jezik:engleskiVećina dosadašnjih tekstova o konstrukcijskim materijalima bila je prvenstveno usmjerena prema inžinjerima građevine. Pregled za arhitekte, koji također uzima u obzir i važnost konstrukcijskih materijala u senzornoj percepciji arhitekture – uključujući i taktilne osjete, miris, boju i površinsku strukturu – nije bio dostupan. Izdavanjem priručnika pod nazivom Construction Materials Manual sve se promijenilo. Kao djelo koje pruža osnove, usmjeren je podjednako prema pitanjima i perspektivama arhitekata i inžinjera građevine, te ujedninjuje već navedena stajališta. Bavi se važnim pitanjima održivosti , uključujući i dugovječnost, utjecaj okoline, razvijenost pojedinih materijal, a u isto vrijeme i njihovu inovativnost.
Svi osnovni konvencionalni i inovativni konstrukcijski materijali su sadržajno dokumentirani, s posebnim naglaskom na njihovu proizvodnju, izradu i obradu, površine, poveznice i karakteristike.
Međunarodni primjeri pomažu u ilustriranju njihove upotrebe u arhitekturi gdje je izgled građevine često određen samo jednim materijalom. Stoga, Construction Materials Manual pomaže u svakodnevnom radu arhitekata i inžinjera pri izboru konstrukcijskih materijala na sadržajan i u isto vrijeme jasan i poticajan način.

Dodaj u korpu: