Anatomski pojmovnik s hrvatsko-englesko-latinskim rječnikom - Urednik: Marin Vodanović - 4.284,00 RSD : Stručna knjižara, Stručna literatra na jednome mestu!
     
 
 
Korpa je prazna, dodajte nešto!
Anatomski pojmovnik s hrvatsko-englesko-latinskim rječnikom - Urednik: Marin Vodanović

Anatomski pojmovnik s hrvatsko-englesko-latinskim rječnikom - Urednik: Marin Vodanović

4.284,00 RSD

autor: Predrag Keros, Juraj Arbanas, Gordana Starčević Klasan, Marin Vodanović, Tanja Grubić Kezele, Krešimir Bašić, Marina Bergovec, Božana Lončar Brzak, Ana Ostroški Anić
broj stranica: 364
godina izdanja: 2015
vrsta uveza: tvrdi
dimenzije knjige širina i visina: 15,5 x 21 cm
jezik: hrvatski

Anatomski pojmovnik s hrvatsko-englesko-latinskim rječnikom nastao je kao rezultat projekta na kojem je radilo 19 stručnjaka iz područja anatomije i fiziologije te niz jezikoslovaca, terminologa i jezičnih savjetnika.

Zajedno s indeksima hrvatskih, latinskih i engleskih naziva, Pojmovnik čini zbirku od više od 8 700 natuknica iz područja anatomije čovjeka za koju autori vjeruju da će biti koristan dodatak za sve koji trebaju jezgrovitu definiciju pojedinog pojma.

Anatomski pojmovnik obuhvaća nešto više od 1 300 hrvatskih anatomskih pojmova koji su definirani u skladu s referentnom literaturom koja se upotrebljavala tijekom provedbe projekta te su jezično usklađeni s hrvatskim pravopisom i terminološkim načelima Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje.